.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Φίλε Βασίλη….Η ισοπέδωση των πάντων μας ενοχλεί

Φίλε Βασίλη….
Τι σημασία έχει Βασίλη εάν αυτός που το έγραψε λέγετε Δημήτρης ,Γιάννης ,Κώστας, Γιώργος , Αλέξης …..σημασία έχει εάν η απάντηση του <<Στρατηγού Άνεμου>>, έχει  δόση αλήθειας…η απάντηση σου είναι περί άλλων…κολοκυθόπιτα.
Πολλές φορές οι συντάχτες  ενός κειμένου ,κρατούν την ανωνυμία τους όχι από φόβο ,<<καταδικάζουμε ,βεβαίως αυτούς που συκοφαντούν>> αλλά γιατί  η άποψη τους ,είναι  κριτική ,καυστική ακόμα και για το κόμμα τους….δες το σαν μία <<αισχυλική έκφραση>>.
Εδώ λοιπόν δεν μιλάμε για συκοφαντία ούτε για εφιάλτες με κουκούλες Βασίλη αλλά για την αλήθεια των γεγονότων στα οποία εσύ αναφέρθηκες.
Χρειάζεται λίγο ευθύνη για αυτά που γράφουμε.
Ο Στρατηγός Άνεμος δεν έχει καμία σχέση με τον Πολύδωρα είναι ένα πρόσωπο της ΕΥΔΑΠ που όταν χρειάστηκε τα έβαλε με την διοίκηση  και με το κόμμα , ενώ εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ τα βλέπετε όλα ρόδινα.. Καμία κριτική.
Λοιπόν πείτε μας όπως θέλετε…..εμείς ψάχνουμε  την αλήθεια…..
Άλλωστε η παρέμβαση ήταν για να προφυλάξει, την  ικανότητα,  που είχαν οι συνάδελφοι, (γιατί μέσα από το κείμενό σου φαίνεται ότι στην ΕΥΔΑΠ δεν λειτουργεί τίποτε και ότι όλοι τζάμπα παίρνουμε το μισθό μας…..),  για  την άμεση αντιμετώπιση ενός <<καιρικού φαινόμενου>> ας μας επιτραπεί η έκφραση …….  Η ισοπέδωση  των πάντων μας ενοχλεί .
Για τις φωτιές της Ηλείας που γράφεις η πανάθλια κυβέρνηση του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
κρίθηκε μετά από μήνες και ο κόσμος τότε τις έδωσε την διακυβέρνηση της χώρας ξανά. Μήπως <<οι ξένοι >>τότε είχαν βάλει το χέρι τους για να πέσει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ……
αυτά τα ολίγα
ο Στρατηγός Άνεμος……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.