.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Αξιος ο μισθός του!!! Να τον χαίρεται ο κύριος Τσίπρας.

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο (καλοπληρωμένος) διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα Κώστας Αρβανίτης , έβρισε σκαιότατα τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία. Σε μια έσχατη προσπάθεια να δικαιολογήσει τον παχυλό μισθό του (σ.σ.: 3000 ευρώ το μήνα και με συμβόλαιο όπως φημολογείται), προέβη σε μια πρωτοφανή απρέπεια και χυδαιότητα, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές, τότε που στα ΜΜΕ κυριαρχούσαν οι πρασινοφρουροί.
Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε εκδήλωση με θέμα «Η κρατική βία στα χρόνια των Μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ», ο «αριστερός» κατά δήλωσή του – τρομάρα του – Κώστας Αρβανίτης είπε χαρακτηριστικά «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι…».
Αξιος ο μισθός του!!! Να τον χαίρεται ο κύριος Τσίπρας. Κι κάτι ακόμη: ας τα βλέπουν όσοι πολίτες είναι αναποφάσιστοι ή όσοι έχουν αμφιβολίες για το τι θα συμβεί εφόσον έρθουν στην εξουσία οι… αρβανίτηδες της Κουμουνδούρου.
ΥΓ 1. Ελπίζουμε ο Σύριζα να τον επιβραβεύσει, πάραυτα, για την αθλιότητά του και να του δώσει και μια μικρή αύξηση. Πρόταση: τα αφεντικά του κομματικού ραδιοφώνου, ας… κόψουν κάτι από τους «εκβιαστές» εργαζόμενους – τεχνικούς, (σ.σ.: έτσι τους είχε αποκαλέσει ο Αρβανίτης γιατί ήθελαν να απεργήσουν), κι ας τα δώσουν στον τραμπούκο των ερτζιανών που έχουνε στο μαγαζί τους! Γιατί μόνο ένας τραμπούκος θα μιλούσε έτσι για τον πρωθυπουργό της χώρας.
ΥΓ 2. Φανταστείτε τι θα γινόταν στη χώρα και στα ΜΜΕ, αν κάποιος άλλος δημοσιογράφος χαρακτήριζε τον Αλέξη Τσίπρα μ@λ@κ@…


 .kendrodexia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.