.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα. Δημήτρης Σιάχος











Κοπή πίτας ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα.
Είναι τιμή να υπηρετείς μια Παραταξη που πιστεύει στον Δημοκρατικό, Ανεξάρτητο, Αυτόνομο και Πολιτικοποιημένο Συνδικαλισμό. Που Αγωνίζεται για ένα Συνδικαλιστικό Κίνημα αξιόμαχο και διεκδικητικό. Γνήσιο εκφραστή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, μέσα σ’ ένα καθεστώς πολυφωνικής, πολυκομματικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Αλλά που πάνω απ' όλα πιστεύει στην συνύπαρξη και ισότιμη συνεργασία όλων των κοινωνικών ομάδων, στην προοπτική της προόδου και της ανάπτυξης του κοινωνικού συνόλου.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα στελέχη της Παράταξης που -παρά τις πίκρες και τις αντιξοότητες που βιώνουν- εξακολουθούν να αγωνίζονται στους εργασιακούς τους χώρους για τις ιδέες τους!
Η προσέλευση των συμμαχητών της Παράταξης από τις Ομοσπονδίες εργαζομένων και όλα τα Εργατικά Κέντρα της Χώρας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή!
Από την Κυριακή το βράδυ άνεμος αισιοδοξίας που ξεπερνά κατα πολύ τα όρια της Παράταξης, πνέει σε όλη τη Χώρα!
Η Νέα Δημοκρατία με το νέο της ρόλο επιστρέφει στην Κοινωνία με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στοίχημά της να σταματήσει τον κατήφορο που οδηγεί τη χώρα η σημερινη Κυβέρνηση και η επιστροφή της στην ανάπτυξη με ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με στήριξη των επενδύσεων, του ανταγωνισμού και της καινοτομίας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Στόχος δεν είναι η διατήρηση των όποιων προνομίων για τους λίγους, αλλα το "μεγάλωμα της πίτας" για όλους. Μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για τη δυνατότητα άσκησης πραγματικής "Κοινωνικής" Πολιτικής.

 Δημήτρης Σιάχος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.