.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Κυβέρνηση - ναυάγιο

Μετρώντας πτώματα στη Μεσόγειο είναι ασφαλώς ιεροσυλία να μιλάμε για ναυάγια εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχουν ωστόσο και οι πολιτικές τραγωδίες εδώ στη δική μας... Λαμπεντούζα. Τραγωδίες τις οποίες ζούμε καθημερινά και οι οποίες οδηγούν βήμα – βήμα προς το ναυάγιο της χώρας, προτού πνιγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα αδιέξοδά του.
Οι διαπραγματεύσεις δεν προχωρούν, ο χρόνος τελειώνει, ο Βαρουφάκης κόβει βόλτες και ακκίζεται σε ξένα ΜΜΕ, το ρευστό στέγνωσε ενώ ο Τσίπρας αποφάσισε να ασχοληθεί με την αστυνομία γιατί είδε ότι χάνει στην κοινωνία.
Αυτοί που θα αφόπλιζαν τους αστυνομικούς τώρα τρέχουν να τους στηρίξουν. Ανακοίνωσαν μάλιστα και μια νέα υπηρεσία. Την Ομάδα Διαμεσολάβησης η οποία θα... επιτηρεί τις διαδηλώσεις. Δεν θα είναι σαν τα ΜΑΤ αλλά θα προηγείται αυτών. Θα πηγαίνει στον μπαχαλάκια και θα του λέει: «Κύριε μπάχαλε, μην κάνεις φασαρίες γιατί θα σε κάνουμε ντα». Μιλάμε για πολύ γέλιο.
Δεν υπάρχει φράγκο στο ταμείο του κράτους, δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις και σπεύδουν να πάρουν τα ταμειακά διαθέσιμα δήμων, περιφερειών και δημόσιων φορέων. Δήμαρχοι και περιφερειάρχες ξεσηκώθηκαν αλλά η κυβέρνηση με... πραξικοπηματικό τρόπο τους αρπάζει το ταμείο. Και πώς το κάνει αυτό; Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Θυμάστε τι έλεγε ο Λαφαζάνης, ο Στρατούλης και ο ίδιος ο Τσίπρας για τις ΠΝΠ της Νέας Δημοκρατίας; Τι για Χούντα έλεγαν, τι για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. Που είναι η «γλωσσού» κ. Ζωή για να αντιδράσει;
Το ναυάγιο της κυβέρνησης αποδεικνύεται και στα καθημερινά. Στην οικονομία καταστράφηκαν τα πάντα και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ανήκεστο βλάβη. Στη δημόσια ασφάλεια οι μπαχαλάκηδες ετοιμάζονται για νέο γύρο καταλήψεων και η κυβέρνηση τρέμει στο ενδεχόμενο αυτό.
Στο μεταναστευτικό, «έκρυψαν» την κυρία Τασία αλλά οι «λιασμένοι» υπάρχουν και αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς.
Και το χειρότερο: Η Ελλάδα ξεμένει από συμμάχους. Έχουμε στρέψει όλη την Ευρώπη εναντίον μας και η ελπίδα που είχαμε να μας βοηθήσει ο Ομπάμα, εξανεμίζεται λόγω των ιδεοληψιών και μιας πιθανής κρυφής στρατηγικής που έχουν για να αποφυλακίσουν ισοβίτες. Είτε είναι τρομοκράτες είτε οικονομικοί εγκληματίες.
Οι Αμερικανοί πνέουν μένεα για την αποφυλάκιση του Ξηρού και το ίδιο κάνουν και οι Βρετανοί. Ενώ εδώ στο εσωτερικό δεν κουνιέται φύλλο. Οι ευαισθητούληδες της Αριστεράς δεν υπάρχουν πουθενά.
Για σκεφτείτε κάτι αντίθετο: Να είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και να αποφυλακίζεται με ευνοϊκή διάταξη ο... Ακης Τσοχατζόπουλος ή ακόμη να είναι φυλακή ο Μιχαλολιάκος και να τον βγάζει έξω κάποιος δεξιός πρωθυπουργός. Θα είχαμε ή δεν θα είχαμε διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα; Θα έκαναν ή όχι συγκεντρώσεις οι Αγανακτισμένοι; Θα καιγόταν η Αθήνα μια και δύο φορές; Θα μιλούσαν για χούντες, ακροδεξιά και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα;
Όμως, τώρα που πλήττεται καίρια η δημοκρατία από τα «κομπρεμί» της κυβέρνησης της Αριστεράς με τους τρομοκράτες κανείς δε βγαίνει να μιλήσει. Μόνο οι χαροκαμένοι από τους δολοφόνους της «17Ν». Γιατί μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Ο Σάββας Ξηρός δολοφόνησε καμιά 10αριά άτομα στο όνομα της ψευτοεπανάστασής του. Είναι δολοφόνος κατά συρροή που τραυματίστηκε εν ώρα... υπηρεσίας και μάλιστα τρομοκρατικής.
Αλήθεια, που είναι εκείνοι οι... δεξιοί πατριώτες των ΑΝΕΛ; «Ξεπουλήθηκαν» για λίγες κυβερνητικές θέσεις και δε μιλάνε; Μήπως να μιλήσουν για το εξοπλιστικό των 500 εκατ.; Ακόμη περιμένουμε.
Η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι ενδεικτική του πώς σκέφτεται ο ελληνικός λαός. Εντάξει, κάνει υπομονή, στηρίζει τον Τσίπρα, περιμένει να δει αποτελέσματα, όμως, οι τρεις τελευταίοι μήνες είναι καταστροφικοί. Γυρίζει το κλίμα και να σκεφτεί κανείς ότι ούτε έχει αρχίσει να πληρώνει ο ελληνικός λαός τις επιπτώσεις της διάλυσης των τελευταίων μηνών, αλλά ούτε και έχει επέλθει κάποια χρεοκοπία, στάση πληρωμών, κλείσιμο τραπεζών κ.λπ. Όταν θα έρθουν τα μέτρα, που είναι αναπόφευκτα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τρέχει να κρυφτεί.
Μπροστά στα αδιέξοδα αυτά ο κ. Τσίπρας δεν έχει άλλη επιλογή από το να φορτώσει την ευθύνη στον ελληνικό λαό, και γι' αυτό προετοιμάζει το έδαφος για δημοψήφισμα ή εκλογές.
Όπως και να έχει θα μοιάζει με τον πνιγμένο που ψάχνει να πιαστεί από κάπου. Το ναυάγιο, όμως, είναι οριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς καλούμαστε να ζήσουμε πριν από τον «πνιγμό» των απίθανων αυτών κλόουν της πολιτικής, το «βούλιαγμα» της χώρας. Κι αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχει κανείς.
 antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.