.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΟΤΖΑ......

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Ενημερωθήκαμε για ένα γεγονός που έλαβε χώρα τη Τρίτη στο Περισσό σε μια Υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ, όπου συνάδελφοι μας, της συλλογικότητας του ΣΕΚΕΣ, που επαγγέλλονται στον Επιστημονικό Σύλλογο, νέα ήθη στο συνδικαλιστικό κίνημα, «μπούκαραν» και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν συναδέλφους της Υπηρεσίας (αφού είχε προηγηθεί και σχετική καταγγελτική τους ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη Υπηρεσία) προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας που εκείνη τη στιγμή δούλευαν για να προχωρήσουν διαδικασίες σοβαρές που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία της ΕΥΔΑΠ.
Η πρόκληση τους ήταν τέτοια που άφηναν αιχμές για την ηθική υπόληψη τους αφού κατά δήλωση τους η εν λόγω Υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ αξίζει ιδιαίτερου ελέγχου γιατί είναι επιρρεπείς σε «σκάνδαλα» και σε κάθε είδους «κακοδιαχείριση», κατά δήλωση τους, λόγω του αντικειμένου χωρίς να έχουν βεβαίως ούτε μια απόδειξη μιας και οι συνάδελφοι είναι γνωστοί για την ακεραιότητα τους.
Ευτυχώς συνάδελφοι της Υπηρεσίας, ο Προϊστάμενος, και κάποιοι συνδικαλιστές μπόρεσαν και λειτούργησαν σαν πυροσβέστες γιατί η ατμόσφαιρα βρισκόταν σε ιδιαίτερα τεταμένη κατάσταση που μπορούσε να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Το μένος τους ήταν τέτοιο που στη συνέχεια ζήτησαν τις συμβάσεις από εργαζόμενους «του εργολάβου» και φοιτητές.
Το γεγονός είναι επανειλημμένο από συγκεκριμένα άτομα που λειτουργούν σαν «κοτζαμπάσηδες» και απειλούν συναδέλφους. Έχουν στήσει δε μηχανισμό κατασυκοφάντησης όλων των εργαζομένων σε  «νευραλγικά πόστα» και κάθε μέρα που περνάει το θράσος τους μεγαλώνει αφού κανείς δεν βρίσκεται να σταματήσει αυτή την ανεξέλεγκτη δικολαβία και τρομολαγνεία. Παντού ζητάνε εισαγγελείς. Έλεος.
Οφείλουμε να τους απομονώσουμε και κάποιοι θα πρέπει να ενημερώσουν από τη Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ την Κουμουνδούρου.
Κάποιοι άλλοι γιατί σιωπούν....τα γεγονότα είναι  επαναλαμβανόμενα.......???
Θυμίζουν εποχές 1981 όπου  ταμπέλες Δ/ντών ξηλώθηκαν σε ένα βράδυ από τραμπούκους.
ΖΗΤΩ  ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΧΟΤΖΑ
Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι στη συνέλευση των ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ στέλεχος του ΣΕΚΕΣ,ζήτησε να μπούμε στο ενιαίο ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.....???????
ΗΜΑΡΤΟΝ.
Υ.Γ.....???!!!.........ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.........

                                           Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ    ΑΝΕΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.