.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

FAT TAX και όλα εντάξ’ !!!

Ένα φόρο κατευθείαν από τις ΗΠΑ έβαλαν στο τραπέζι οι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για τον φόρο στα τρόφιμα με λίπος και ζάχαρη. Σου λέει ποια είναι η δραστηριότητα που γνωρίζει μέρες δόξας;
Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Τα «πιτόγυρα» εν ολίγοις, γιατί τα σπαράγγια έχουν και «παρενέργειες»..,
Εμπρός λοιπόν, όλοι στον αγώνα για τη φορολόγηση στο σουβλάκι, το κεμπάπ, την πανσέτα, τη γίδα βραστή, το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι, το αρνί σχάρας, τον κόκορα κρασάτο, το μπον φιλέ (για τους φιλελέ), τα εκλέρ, τον μπακλαβά, το κανταΐφι, τα σαλάμια εδάφους-αέρος, την κοπανιστή, τα ζαμπόν, τα χοιρομέρια, τους γλυκούς καφέδες, τα σιρόπια και όλα όσα τρώνε τα «γίδια» μέσα ή έξω από τα μαντριά.
Γιατί μην έχετε αμφιβολία ότι έτσι μας βλέπουν οι Κυβερνώντες.
Στόχος είναι να γίνει ανέκδοτο το «Έλληνας με χοληστερίνη».
Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο φόρος να μπήκε στην ατζέντα και ως χτύπημα «κάτω από τη μέση» στον Βενιζέλο, ο οποίος περιμένει τον Τσίπρα στη γωνία, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.
Το μέτρο αν πιάσει, δεν θα φέρει βεβαίως λεφτά στα Ταμεία, αλλά όλες οι Ελληνίδες θα γίνουν κορμάρες και έτσι δεν θα έχει σημασία αν είμαστε εντός ή εκτός ευρώ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και λοιπών «Θεσμών».
Αναμένεται να ανθίσει το παρεμπόριο τροφίμων με υψηλά λιπαρά, οι έχοντες θα σπεύσουν να βγάλουν στο εξωτερικό μπούτια και ωμοπλάτες από εγχώρια χοιρινά και βοοειδή, ενώ η έκφραση «τον έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη» δεν θα είναι απαξιωτική υποδηλώνοντας απατεώνα. Θα πρόκειται απλά για τη μέγιστη απόδειξη κοινωνικής ευμάρειας.
Το μεγάλο κεφάλαιο που τρέφεται με σουβλακοειδή, σφολιατοειδή και λοιπές εκλεπτυσμένες τροφές θα χτυπηθεί καίρια και η κοινωνική δικαιοσύνη θα γίνει πραγματικότητα.
Είναι τόσο έξυπνο το μέτρο που οι πανίσχυρες συστημικές τράπεζες δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν δημιουργώντας θυρίδες-ψυγεία.
Είναι ένα μέτρο που πάει πακέτο με το ασφαλιστικό, καθώς το προσδόκιμο ζωής θα ξεπεράσει το εκατό έτη για τον μέσο Έλληνα και έτσι αυτός θα μπορεί να βγει σε πρόωρη σύνταξη μετά τα ογδόντα πέντε.
Είναι λογικό η παρούσα Κυβέρνηση να χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του λαού. Λειτουργεί με μακροπρόθεσμο σχέδιο πάνω στις βραχυπρόθεσμες επικοινωνιακές ανάγκες της…
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.