.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ευτυχισμένο το νέο Μνημόνιο !!!

Οι εχθροί του Συριζέικου σοσιαλισμού διαδίδουν ότι τελευταία στιγμή βρέθηκε το συνολικό ποσό για τις συντάξεις.
Δε φτάνει που η Κυβέρνηση δίνει λίγο σασπένς στη βαρετή ζωή του συνταξιούχου, κάνουν και κριτική.
Αγωνία και άγχος για την καταβολή, γυμναστική δια της πολύωρης ορθοστασίας στις ουρές, γνωριμίες, «καντήλια», καφριλίκια, ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις κι όλα αλλάζουν.
Βρίσκουν δουλειά και οι μικροπωλητές γιατί ένα νεράκι, ένα μαλλί της γριάς, κάτι δροσιστικό και αναψυκτικό το θέλει ο συνταξιούχος στην ουρά.
Τα πανηγύρια για την πίστωση των λογαριασμών έξω από τα ΑΤΜ ξεπέρασαν κι αυτά στο ΣΕΦ, μετά το τρίποντο του Πρίντεζη.
Βέβαια οι ανείπωτοι, οι τρελοί και παλαβοί πανηγυρισμοί θα πέσουν μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους. Η επαναστατική Κυβέρνηση, που κυβερνά από τον λαό, για τον λαό, που κάνει μαγικά μετατρέποντας τα Mont Blanc σε Bic, την τρόικα σε Θεσμούς, τον Λαφαζάνη από «αλύγιστο» σε οσφυοκάμπτη, τη Ζωή από Πρόεδρο της Βουλής σε Διευθυντή του ομώνυμου καναλιού θα κάνει το χρέος της.
Αυτή η υπέρλαμπρη συγκυβέρνηση που κάνει τον Καμμένο στρατηλάτη, τη Βαλαβάνη φοροτεχνικό, τον μειλίχιο Τριανταφυλλίδη υβριστή, τον Βαρουφάκη TV star, τον Μάρδα κυνηγό μετρητών, για να αναφέρουμε ακόμη λίγες από τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις.
Μην έχετε αμφιβολία ότι μετά την επίτευξη της όποιας συμφωνίας επιτευχθεί θα παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο και το γκρι για κόκκινο, όντας «μανούλες» στην επικοινωνία.
Όχι σαν κάτι άλλους που δεν ήξεραν να επικοινωνήσουν ούτε με σήματα καπνού…
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι πάμε σε ένα «έντιμο συμβιβασμό» με ρηξικέλευθα μέτρα, με προτάσεις που θα αναστήσουν την ελληνική οικονομία, θα αναδιατάξουν τις κοινωνικές δυνάμεις και θα βάλουν στο τραπέζι το μείζον διακύβευμα της αξιοπρέπειας.
Πάνω από όλα η συμφωνία θα είναι αποτέλεσμα του «ηθικού πλεονεκτήματος « της (στα χαρτιά) αριστερής διακυβέρνησης, της πολύμηνης διαπραγμάτευσης, της ιδιοφυούς τακτικής, των στρατηγικών επιλογών των πολυχρονεμένων μας Υπουργών.
Μη βιάζεστε όμως... για τη συμφωνία.
Προέχει η απεργία της Πρωτομαγιάς, η οποία φέτος θα εορτασθεί με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στους δρόμους και τις λεωφόρους όλων των πόλεων, ιδίως στις εθνικές οδούς, από απελπισμένους εργάτες που φεύγουν τριήμερο για να κομίσουν το ακατάβλητο πνεύμα της εργατιάς στην Περιφέρεια.
Κι αφού γιορτάσουμε, φάμε, πιούμε, ευφρανθούμε, θα ξηγηθούμε κι ένα Μνημόνιο number 3 από εβδομάδα, ίσα για τα νεφρά…
Υγεία και χαρά σε όλες και όλους.
Ευτυχισμένο το νέο Μνημόνιο…
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.