.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τσίπρας: Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε


Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Τσίπρας ζει το δικό του ροζ συννεφάκι. Δεν είπε τίποτα για το παρόν. Και μίλησε μόνο για το μαύρο παρελθόν και το ευτυχισμένο μέλλον. Για τον προϋπολογισμό των φόρων και των περικοπών για τον οποίο υποτίθεται ότι γινόταν η συζήτηση στη βουλή δεν βρήκε να πει τίποτα.
Αναφέρθηκε στο πρώτο επτάμηνο για να πει ότι διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες και δεν έπεσαν ακρίδες στη χώρα. Αναφέρθηκε στην μελλοντική ανάπτυξη που θα έρθει, στις προσλήψεις που ΘΑ γίνουν και μπλα μπλα μπλα.
Είναι προφανές πια ότι έχει πρόβλημα να πείσει τους βουλευτές του να στηρίξουν τα μέτρα της κυβέρνησης και προσπαθεί να τους ντοπάρει ψυχολογικά γιατί πολιτικά δεν υπάρχει λογικό επιχείρημα για την υπεράσπιση του τρίτου μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής.
Το μόνο που είπε για τον προϋπολογισμό είναι ότι “ακόμα και σ' αυτό το στενό δημοσιονομικό πλαίσιο πετύχαμε τον πρώτο στόχο για δίκαιη κατανομή των βαρών και μπαίνει ο δεύτερος στόχος για δίκαιη αναδιανομή”!
Έφτασε στο σημείο να θυμηθεί ρήξεις, συγκρούσεις κλπ που υποτίθεται ότι θα κάνει για να υπερασπιστεί την κοινωνία.
Για τις περικοπές στις συντάξεις που έρχονται τις φόρτωσε στην αντιπολίτευση γιατί όπως είπε αρνήθηκε να στηρίξει μια εθνική κόκκινη γραμμή.
Μόνιμη επωδός για να αποφύγει την κριτική για το καταστροφικό έργο της κυβέρνησής του είναι ότι στο δημοψήφισμα η αντιπολίτευση είχε ψηφίσει ΝΑΙ.
Ακόμα και το grexit από τη Σένγκεν το απέδωσε σε ευφάνταστα σενάρια και θεωρεί ότι αξίζει και συγχαρητηρίων για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης... Ο πρωθυπουργός αυτός είναι μακράν εκτός τόπου και χρόνου.
Είναι βέβαιο πια ότι αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος προϋπολογισμός αυτής της κυβέρνησης. Είναι πια μετρημένες οι μέρες της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.