.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! Ομοβροντία Μεϊμαράκη Άδωνι, Κυριάκου και GGκώστα εναντίον Τσίπρα

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ είναι και παραμένει όρθια απέναντι σε μια ανίκανη κυβέρνηση
Αδωνις από την Κρήτη: Φτάσαμε ως εδώ γιατί οι πολιτικοί δεν λέμε την αλήθεια
-Αγρίεψε ο Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Αμήχανος, ψεύτης, κουρασμένος, φθαρμένος
-Τζιτζικώστας: Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται ένα νέο μέτρο


 «Να ξέρουν όλοι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι και παραμένει όρθια απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία λόγω ανικανότητας και ανεπάρκειας την οποία επιδεικνύει λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές, έχει δημιουργήσει και πάλι μια αβεβαιότητα, μια αστάθεια τον Έλληνα πολίτη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης

 «Η Ελλάδα έφτασε εδώ γιατί οι πολιτικοί δε λέμε χρόνια την αλήθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της ομιλίας του σε στελέχη και φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 «Ήταν ήδη ηθικά έκπτωτος από το γεγονός ότι είπε απίστευτα ψέματα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Όσοι τον βλέπουν, και η εικόνα του και η στάση του, δείχνουν έναν πρωθυπουργό κουρασμένο και αμήχανο και ο οποίος για βασικά θέματα όπως ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ιδιωτική εκπαίδευση χωρίς να μπορεί να δώσει λύση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη Λαμία βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, εκτοξεύοντας τα «βέλη» του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται και ένα νέο μέτρο. Και είναι βέβαιο ότι θα επιβάλουν και άλλα νέα μέτρα», τόνισε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον "λεβέντη" Τσίπρα στον Αντέννα Δυτικής Κρήτης (30/10/15) 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.