.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΥΔΑΠ


   
  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
 Ιστορική αναδρομή....
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
Η πορεία της χώρας τους τελευταίους επτά μήνες κατέδειξε ότι η κυβέρνηση έτρεφε υπερβολικές προσδοκίες για τις δυνάμεις της. Εγκλωβισμένη ανάμεσα στις προεκλογικές της υποσχέσεις και στη βούληση των εταίρων και δανειστών να μην της επιτρέψουν να τις υλοποιήσει, άφησε τις διαπραγματεύσεις να οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η Ελλάδα. Η διαχείριση υπό το κράτος της ασφυκτικής οικονομικής πίεσης δυσχεραίνει τους όρους της εγκυμονούμενης συμφωνίας, η οποία θα επιστρέψει την Ελλάδα σε καθεστώς αυστηρότατης δημοσιονομικής πειθαρχίας και πίεσης.(εκεί την οδήγησε ξανά η κυβέρνηση Τσίπρα)

Η σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης με τους εταίρους πρέπει να αποκατασταθεί. Η απωλεσθείσα επικοινωνία μας με την υπόλοιπη Ευρώπη εκκρεμεί, για να μπορέσει η Ελλάδα να εμφανίζεται στον ευρωπαϊκό χάρτη χωρίς αρνητικές σημάνσεις και σχόλια. Μετά τη μεταπολίτευση ποτέ η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας δεν τέθηκε εν αμφιβόλω. Η ιστορία της χώρας, χιλιάδες χρόνια τώρα, διδάσκει ότι ο προσανατολισμός της Ελλάδας είναι διαρκώς προς δυσμάς. Οι πολιτισμικές καταβολές των Ελλήνων δεν τους επιτρέπουν άλλη ιστορική απόβλεψη, άλλους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς και στοχεύσεις. Η κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει αυτη την ιστορική μας δέσμευση και όλες τις υπόλοιπες δεσμεύσεις της, φυσικά, προς τον ελληνικό λαό.

Η απόσταση ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις είναι φαινόμενο, στην πολιτική, που έχει μακρά ιστορία. Στην αρχαία Ελλάδα επέσειε την ατιμωτική κατάταξη των υπόλογων στην κατηγορία των πολιτικά αναξιόπιστων. Η ίδια η κοινωνική πραγματικότητα γίνεται έρμαιο της πλανημένης βούλησης των πολιτικών που δεν μετρούν με το ενδεδειγμένο για τις συνθήκες μέτρο τις δυνάμεις τους.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία υποδειγματική στάθηκε η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης. Με ακριβέστατη αίσθηση της κρισιμότητας της εθνικής προσπάθειας, συνεπικουρεί το έργο της κυβέρνησης, παρόλο που προτεραιότητες πολιτικού και κομματικού συμφέροντος θα μπορούσαν να υπερισχύσουν, και το αντιπολιτευτικό πρόταγμα να επικρατήσει. Σταθερά προσηλωμένη η Ν.Δ. στο ευρωπαϊκό όραμα, παραβλέπει τις ατυχείς επιλογές της κυβέρνησης στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, ενισχύει τη διαπραγματευτική ορμή της, ατσαλώνει τις ράγες στις οποίες θα πορευθεί πάλι το τραίνο της ευρωπαϊκής ένταξης της Ελλάδας.
Όλα αυτά στο πλαίσιο της μόνιμης και μοναδικής ευχής για το μέλλον της χώρας: να μη χρειαστεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός εκ νέου το τίμημα της πίστης που έδωσε σε πολιτικούς ταγούς που υπερεκτιμούν την ικανότητά τους να υλοποιήσουν φιλόδοξα κυβερνητικά προγράμματα. Ο ελληνικός λαός αξίζει την εκπαίδευση στην πρόοδο. Οι Έλληνες πολιτικοί οφείλουν να παίζουν το ρόλο των εκπαιδευτών, όπως το οραματίστηκε ο Πλάτων στον Πολιτικό του! 
Σήμερα  το τρίτο μνημόνιο  είναι γεγονός ,από τους  υπογράφοντες ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ,την στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ήδη από τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ είχε δείξει με τα θετικά της αποτελέσματα ότι η χώρα θα έβγαινε το 2016 από το μνημόνιο. 
Σήμερα πιο πολύ ,και μία εβδομάδα πριν τις εκλογές ολοι μας μπορούμε να αντιληφθούμε πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται το μέλλον της χώρας.
Η κυβέρνηση του Τσίπρα ,των κάπιταλ κοντρόλ,που οδήγησε την χώρα σε εκλογές μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσει με την εσωτερική της αντιπολίτευση-εσωκομματικούς της αντιπάλους,πρέπει στις 20 Σεπτεμβρη να πάρει το μάθημα της.



ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ.
 
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ
Υ.Γ. 1.Πολλά παράπονα ακούγονται για τους <<χειρισμούς>>στην πρόσφατη βλάβη στον ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ.Οι συνάδελφοι των συνεργείων μας αξίζουν συγχαρητήρια για το ζήλο που επέδειξαν για την αποκατάσταση της βλάβης.Κάτι όμως δεν λειτούργησε όπως έπρεπε...και όπως προβλέπετε.Αυτοί που ξέρουν... οφείλουν να μιλήσουν για να μην υπάρξουν  τα ίδια...αποτελέσματα....άλλη φορά.θα επανέλθουμε.
2.Οι ίδιοι που τα καυτηρίαζαν πριν γίνουν κυβέρνηση (κάθε μέρα είχαν στόχο τον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ)σήμερα έχουν ξεπέράσει και τους εαυτούς τους....εργολαβίες.....προσλήψεις.......θα ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.