.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Η Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να περάσει

Στα ολοκληρωτικά καθεστώτα, ακόμη και αν αυτά προέρχονται από… δημοκρατικές διαδικασίες οι τρόποι για να διατηρήσεις την εξουσία σου είναι πολλοί. Ένας από αυτούς είναι να δημιουργείς ένα εθνικοπατριωτικό μέτωπο το οποίο καμιά σχέση δεν έχει με την πατρίδα, όμως, η ρητορική του είναι τέτοια ώστε να εξεγείρει τα πλήθη των πολιτών οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν έχουν καθρέφτη να κοιταχτούν και ρίχνουν το φταίξιμο πάντα στους άλλους.
Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, στους Εβραίους, τους επιβουλεύοντες το «καλύτερο οικόπεδο της γης», τους Νεφελίμ, τους Ελοχίμ. Είναι αυτοί βεβαίως που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, που κοπροσκυλιάζουν περιμένοντας το 60ευρω του παππού από το ΑΤΜ και μετά τρέχουν στο Σύνταγμα για να βρίσουν την Βουλή και την άτιμη κοινωνία. Είναι σ’ αυτές τις ομάδες του πληθυσμού πολύ εύκολη η σπορά.
Ένας άλλος τρόπος είναι φλομώσεις στο ψέμα τους πολίτες και να στρέψεις την αποτυχία σου σε άλλους. Δεν φταις εσύ αλλά όλοι οι άλλοι κακοί. Έτσι και το ξύλο γλιτώνεις και την ανατροπή και πάντα υπάρχει κάποιος εχθρός για να ασχολείται η μάζα.
Ο τρίτος τρόπος είναι να μοιράσεις χρήμα, όπως έκανε η Χούντα. Όμως, τώρα επειδή δεν υπάρχει χρήμα μόνος τρόπος είναι να… τυπώσεις. Κάπως έτσι θα σκέφτεται και ο ΣΥΡΙΖΑ τα επόμενα βήματά τους, έχοντας στην παρέα του βεβαίως τον στρατηγό Πάνο που δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα να κατεβάσει τα τανκς στο Σύνταγμα ή να δώσει εντολή για έλεγχο της εσωτερικής ασφάλειας από τον Στρατό.
Μαζί βεβαίως και μια «κυρία» σαν την αγαπημένη Ζωή που θα εκδίδει εντάλματα σύλληψης για όποιον πάει κόντρα στην επανάσταση. Θα συλλάβει τον Στουρνάρα, θα πλακώσει πέντε – έξι βουλευτές της ΝΔ και άμα λάχει θα κλείσει στα κάτεργα και τον Μάρτιν Σουλτς.
Ποια είναι όμως η κίνηση – ματ; Αυτή είναι ο έλεγχος των Μέσων Ενημέρωσης. Ό,τι δεν σου αρέσει του ρίχνεις μια μήνυση, τον τραβάς στα δικαστήρια και τα Πειθαρχικά, τον φοβίζεις με τις στρατιές των Συριζοτρόλ και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να τον κλείσεις κιόλας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να τηρεί πιστά το… πρότυπο της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αν και με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές οι οποίες όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο. Ο Ολοκληρωτισμός, ο φασισμός που είτε είναι αριστερός είτε δεξιός το ίδιο κάνει.
Το είχαν πει από την αρχή με ενορχηστρωτή τον Παππά. «Θα τα κλείσουμε τα άτιμα τα Μέσα» της διαπλοκής. Έτσι περνά και στον κόσμο που κοιμάται ότι πολεμά τη διαπλοκή και ελέγχει την ενημέρωση με απειλές και εκβιασμούς. Πότε με τα δάνεια που χρωστάνε οι επιχειρήσεις, πότε με στημένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, πότε με γιαουρτώματα και πότε με πειθαρχικά. Καλή ώρα η ΕΣΗΕΑ και το Πειθαρχικό τους που άρχισε να στήνει Στρατοδικεία για να δικάσει και να καταδικάσει τους δημοσιογράφους που… δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Δεν τους άρεσε η μετάδοση του δημοψηφίσματος. Έδειχναν πολλές… ουρές στα ΑΤΜ και πολύ πίκρα, ενώ τέτοια δεν υπάρχει σύμφωνα με τους υποστηρικτές του σοσιαλιστικού παράδεισου. Εκμεταλλεύτηκαν βεβαίως και ορισμένες γκάφες ή υπερβολές κι έτσι έστησαν τις διώξεις. Το επόμενο βήμα θα είναι να στέλνουν στα κανάλια και τις εφημερίδες έναν «επίτροπο» για να ελέγχει τα δελτία ή να βάζει τους τίτλους. Άραγε γιατί δεν κάνουν και μια επιτροπή Δεοντολογίας να στέλνουν εκεί τα δελτία ειδήσεων και η μονάδα προπαγάνδας να τα «διορθώνει»;
Μαθαίνουμε ότι εισαγγελέας διέταξε έρευνα κατά του Τζήμερου γιατί έγραψε στο facebook ότι θα μπουκάρουν στο Μαξίμου και σε άλλα υπουργεία και θα τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. Έγκλημα, να τιμωρηθεί με 20 χρόνια κάθειρξη για… υποκίνηση σε στάση.
Δεν είναι για γέλια. Είναι μια απτή πραγματικότητα η οποία θα ενισχυθεί όσο ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρείται στην εξουσία. Θα παίζει νταούλια για να χορεύουμε όλοι εμείς που δεν συμφωνούμε καθόλου.
Βεβαίως κανένα πειθαρχικό δεν παρενέβη για να τραβήξει το αυτί του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δημοσιογράφου Δελαστίκ που χαρακτήρισε γερμανοτσολιάδες και σκυλιά όσους δεν ψήφισαν «ναι». Ούτε παρενέβη εισαγγελέας όταν οι Συριζαίοι μούντζωναν τη Βουλή και έλεγαν να «καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή».
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ μας πάει στη δραχμή θα επιχειρήσει να ελέγξει τα πάντα, για να ελέγξει και τις αντιδράσεις. Για να ποδηγετήσει το λαό που δεν θέλει ούτε φτώχεια, ούτε έλεγχο, ούτε αριστερές χούντες.
Ελπίζουμε το σχέδιό τους να μην περάσει. Γιατί δεν είναι 1967, τότε που οι αριστεροί της εποχής είχαν «κοιμηθεί» ενώ ο Παττακός έκανε παρέλαση με τα τανκς. Τώρα ο κόσμος είναι μορφωμένος, ταξιδεμένος και καλοζωισμένος. Θα τους πάρει με τις πέτρες όσους νομίζουν ότι θα στήσουν ένα σύστημα φανατισμού και απόλυτου ελέγχου της εξουσίας και των πολιτών.
Η Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να περάσει, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.