.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Κοινωνική ευαισθησία και αποτελεσματική διοίκηση από την ΕΥΔΑΠ

Σε πείσμα της κρίσης των τελευταίων ετών, η ΕΥΔΑΠ κατάφερε να διατηρήσει κοινωνικό αποτύπωμα στις δράσεις και τις παρεμβάσεις της, με τη διοίκηση του Αντώνη Βαρθολομαίου να πιστώνεται τα θετικά αποτελέσματα.
Λόγω και της ιδιαιτερότητας του δημοσίου αγαθού που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ, οι παρεμβάσεις της όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν καταλυτικές, στην κατεύθυνση της διευκόλυνσης κοινωνικών ομάδων και ατόμων που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, λόγω της κρίσης και της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν.
Κατάφερε ωστόσο να συνδυάσει τις κοινωνικές παρεμβάσεις, με αποτελεσματική διοίκηση και θετικό ισοζύγιο δράσεων.
Η χρήση του 2014 ολοκληρώθηκε για την ΕΥΔΑΠ με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, καθώς ενίσχυσε περαιτέρω την αναπτυξιακή και κερδοφόρα πορεία της, στηρίζοντας παράλληλα τις ευαίσθητες οικονομικά ομάδες που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Ειδικότερα, ο κύκλος εργασιών της Εταιρείας διαμορφώθηκε στα 326,4 εκατ. ευρώ έναντι 336,2 εκατ. ευρώ το 2013, παρουσιάζοντας μείωση κατά 2,9% η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εφαρμογή των νέων χαμηλών τιμολογίων για τους καταναλωτές στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής της Εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.