.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζει τις αθλιότητες ο Τσίπρας

 Μια ακόμη άθλια προσπάθεια να πολώσει το πολιτικό κλίμα, αφήνοντας υπονοούμενα και αιχμές, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας. Την πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο απαιτεί εκλογές (αν και κατά βάθος τις φοβάται) αλλά υπονοεί πράγματα που μόνο στη φαντασία του υπάρχουν. Προφανώς συνεχίζοντας τον κατήφορο των «καμένων» και των άλλων άθλιων συκοφαντών και λασπολόγων ο κ. Τσίπρας είπε: «Εμείς με τον κύριο Σαμαρά και τους συνεργούς του μόνο σε ένα πράγμα θα μπορούσαμε να συναινέσουμε: Τίμιες, αδιάβλητες, καθαρές, εκλογές τώρα». Το εννοεί άραγε με το τίμιες και αδιάβλητες και καθαρές; Δεν έγιναν κάποτε τέτοιες; Έχει αποδείξεις ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να του… κλέψουν τη νίκη με βρόμικο τρόπο; Μήπως… θα χρηματιστούν όλοι οι πολίτες όπως χρηματίστηκαν οι βουλευτές που λέει ο Σκουρλέτης, ο Καμμένος και οι άλλοι φαντασιόπληκτοι;

Με ποιο δικαίωμα ο Τσίπρας υπονοεί ότι οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι καθαρές;

Τίθεται πολύ σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας εδώ γιατί δε μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλά κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία. Δεν είναι Βενεζουέλα, ούτε Κούβα που ονειρεύεται ο Τσίπρας.

Έχει κάθε δικαίωμα να αμφισβητεί τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης. Έχει δικαίωμα να ζητά εκλογές. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να αμφισβητεί την δημοκρατικότητα των άλλων πολιτικών. Δεν δικαιούται αυτός ο νεοσταλινικός να μιλά για νοθεία στις εκλογές. Δεν μπορεί να μιλούν όλοι αυτοί οι άθλιοι ψευτοεπαναστάτες να κάνουν μαθήματα δημοκρατικής διαδικασίας, αυτοί που βάζουν καθημερινά μπουρλότο στην πολιτική και κοινωνική ομαλότητα.
.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.