.

.
"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σελίδες

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Χαλκιδική, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής είναι ΦΥΣΙΚΑ εκεί!

Ξεσήκωσε τα πλήθη ο Μεϊμαράκης με την ομιλία του

Μια μια πύρινη ομιλία ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από το βήμα των επετειακών εκδηλώσεων για τα σαράντα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, ξεσήκωσε τους παριστάμενους Νεοδημοκράτες.
Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος να βγουν στις περιφέρειές τους και να πουν σε όλους ότι είναι Νέα Δημοκρατία, «γιατί η Νέα Δημοκρατία λέει την αλήθεια στους πολίτες. Και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια» σημείωσε, ενώ η παραβρισκόμενοι στην αίθουσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή «Και το 2009 ο Κώστας Καραμανλής αποδείχθηκε ότι έλεγε την αλήθεια, όμως ο κόσμος προτίμησε το «λεφτά υπάρχουν», του Γιώργου Παπανδρέου».είμαστε περήφανοι»



Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του καλωσορίζοντας τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. «Η εθνική ενότητα και η συμφιλίωση είναι υποχρέωση όλων. Ο πατριωτισμός είναι απαραίτητο συμπλήρωμα της ιδεολογίας της ΝΔ» είπε ο πρωθυπουργός. «Λεφτά υπάρχουν δεν είπαμε ποτέ. Να στηρίξουμε τη χώρα δεν διστάσαμε ποτέ» είπε ο πρωθυπουργός, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν στηρίζει τίποτα, δεν ψηφίζει τίποτα, κάθε μεταρρύθμιση προσπαθεί να την εμποδίσει μεκάθε τρόπο.,Προσπαθεί να επαναφέρει όλες τις αναπηρίες που οδήγησησαν στην κρίση. Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν μπορεί να γίνει» είπε ο πρωθυπουργός. «Όσοι οδηγούν τη χώρα να γονατίσει, όσοι ζητούν δανεικά, δεν την οδηγούν στην ελευθερία αλλά στην υποταγή. Το τζάμπα όλα και οι παροχές από δανεικά τρομάζουν» πρόσθεσε.

«Με ρωτούν αν κουράστηκα και απαντώ:Το φορτίο γίνεται ελαφρύτερο όταν το σηκώνει κανείς με χαμόγελο. Τα χειρότερα τα αποτρέψαμε, τα δύσκολα τα περάσαμε, τα καλύτερα έρχονται» είπε ο κ. Σαμαράς. «Με όλους μπορούμε να συνεργαστούμε, ακόμη και με εκείνους που συγκρουστήκαμε στο παρελθόν» είπε μεταξύ άλλων. «Δεν μονοπωλούμε τη Δημοκρατία, ούτε τις μεταρρυθμίσεις. Εμείς είμαστε η Δημοκρατική Παράταξη.

Η παράταξη που βάζει πάνω απ” όλα το εθνικό συμφέρον.Παράταξη προόδου της χώρας και όχι μόνο των κομματικά εκλεκτών, εμείς είμαστε» πρόσθεσε.

«Τις μεγαλύτερες νίκες μπροστά μας ακόμα δεν τις έχουμε δει. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες είναι μπροστά μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.